Despre noi

SC Design Proiect SRL

     S.C. DESIGN PROIECT S.R.L. este o companie cu capital  privat 100%, ce functioneazã în judetul Iasi si zona Moldovei din anul 2001. Societatea s-a dezvoltat ulterior, prin marirea echipei si a capacitãtii de productie, trecând la activitãti diverse din cadrul instalatiilor.

     Odatã cu infiintarea societatii, cu cerintele pietei si cu scopul de satisfacere a clientilor,   SC DESIGN PROIECT a obtinut, gratie  competentei echipei  si a calitãtii prestatiei, autorizatii de proiectare instalatii de utilizare gaze naturale, autorizatii de executie a instalatiilor de gaze naturale, autorizatii de proiectare sisteme de distributie gaze naturale, autorizatii de executie sisteme de distributie gaze naturale, montare si instalare pentru toate categoriile de instalatii din domeniul constructiilor, precum si certificare TOTAL ISO CERT a Sistemului de management al calitãtii – ISO 9001 si Sistemul de management de mediu ISO 14001.

iso

      Gradul de dezvoltare al echipei societãtii este demonstrat si de obtinerea  Autorizatiei  si a legitimatiei de Verificator proiecte gaze naturale pentru instalatii de utilizare gaze naturale, cit si pentru sisteme de distributie gaze naturale . De asemeni, tot datorita competentei echipei societatii, am obtinut si Autorizatie si legitimatie pentru  Auditori energetici, gradul I, in constructii si instalatii.

     Tot datorita competentei si a calitatii serviciilor prestate, societatea SC DESIGN PROIECT SRL,  a obtinut prin Licitatie publica deschisa, la Ministerul  Economiei si Comertului, Concesionarea serviciului public de distributie gaze naturale in patru comune din judetul Iasi, unde isi desfasoara activitatea de furnizare si distributie gaze naturale.

gaze

     SC DESIGN PROIECT SRL are Licenta de distributie si Licenta de furnizare gaze naturale, din anul 2007, in comunele unde societatea a obtinut Concesionarea serviciului de distributie gaze naturale si unde isi desfasoara activitatea de operare a sistemului de distributie si furnizare gaze naturale, pentru a veni în sprijinul colaboratorilor si clientilor nostri. SC DESIGN PROIECT SRL  este Licentiatã de Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei, avind Licenta de distributie si Licenta de furnizare gaze naturale si este  concesionar si operator al serviciului public de distributie a gazelor naturale in urmatoarele comune din judetul Iasi:

–          Comuna Ciurea, cu satul Hlincea, judetul Iasi;

–          Comuna Scobinti, cu satele apartinatoare, judetul Iasi;

–          Comuna  Butea, cu satele apartinatoare, judetul Iasi;

–          Comuna Mircesti, cu satele apartinatoare, judetul Iasi;


     SC DESIGN PROIECT SRL are un volum de investitii foarte ridicat, deoarece infiintarea sistemului de distributie gaze naturale in cele patru comune, unde societatea este operator al sistemului de distributie si furnizare gaze naturale, a fost executat cu forte proprii. De aceea se impune in acest sens o analiza si o fundamentare cit mai riguroasa a acestor investitii efectuate, dar si a investitiilor viitoare, pentru ca societatea sa se dezvolte in continuare prin marirea investitiior si dezvoltarea sistemului de distributie gaze naturale, pentru satisfacerea clientilor si a colaboratorilor nostri.

     Sistemul de distributie gaze naturale, unde societatea isi desfasoara activitatea de distributie si furnizare gaze naturale  este concesionat pe o perioada de 49 ani, contract de concesiune incheiat intre SC DESIGN PROIECT si MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI, iar activitatea de reglementare  a sistemului de distributie si furnizare gaze naturale este asigurata de A.N.R.E.

    Societatea are in vedere dezvoltarea sistemului de distributie gaze naturale in comunele: Ciurea, Mircesti, Butea, Scobinti,  cu localitatile apartinatoare, unde am concesionat serviciul de distributie gaze naturale.

     Datorita deschiderii pietei de gaze naturale, in baza Licentei de Furnizare gaze naturale, SC DESIGN PROIECT SRL ofera servicii de furnizare gaze naturale pentru consumatori casnici si consumatori industriali  de pe tot teritoriul tarii noastre.

     SC DESIGN PROIECT SRL, urmareste ca prin activitatea pe care o desfasoara, sa dezvolte sistemul de distributie gaze naturale, pentru satisfacerea cerintelor clientilor si a colaboratorilor, selectarea, pregatirea si instruirea personalului din cadrul societatii, prin examenele pe care angajatii societatii le da, in prezenta personalului A.N.R.E., asigurarea calitatii lucrarilor prestate, modernizarea si inbunatatirea sculelor si utilajelor tehnologice, cresterea profitului si utilizarea eficienta a resurselor .

5843 Total View 2 Views Today

Lasă un răspuns